Remedii cu usturoi crud

pexels-photo-416450.jpeg

usturoi remedii naturale sanatate colesterol miere
Usturoiul acţionează ca un antibacterian și antibiotic natural, fluidizează sângele, scade nivelul de colesterol rău. Consumat în stare crudă, ajută la tratarea infecțiilor.
www.clickpentrufemei.ro

Căpățâna de usturoi este la îndemâna oricui și e atât de folosită în bucătărie, încât ajunge să fie neglijată ca leac. Adeseori e respinsă din farmacia naturistă din cauza mirosului persistent.

Cu miere, combate varicele

Usturoiul ajută la eliminarea grăsimii de pe pereții vaselor de sânge, prevenind rigidizarea arterelor. Zdrobit și combinat cu miere, este eficient în varice, artrită și cardiopatie ischemică. Asigură o circulație bună, deoarece crește fluiditatea sângelui, previne atacurile de cord și angina pectorală prin dilatarea vaselor sangvine. Pisează 250 g usturoi și lasă la macerat o săptămână cu 250 g de miere. Din acest macerat, ia o lingură de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. Ține o cura 60 de zile.

Are acțiune antiparazitară

Mănâncă frecvent usturoi crud între mese! Este excelent pentru detoxificare, deparazitare și imunizare. Pentru a elimina paraziții și viermii intestinali, ia 2 căței de usturoi de 2 ori pe săptămână. Dacă nu îi suporți gustul, ia extract de usturoi sub formă de capsule, 3 ori pe zi.

Descoperă cele mai bune remedii cu usturoi crud pe clickpentrufemei.ro

 

Usturoiul, leacul inimii

Greșeli pe care le faci când folosești usturoiul ca antibiotic natural

Loading...