Prepară și tu remediul pentru o imunitate de fier

catina.jpg

catina, suc de catina, imunitate, antiinflamator, raceala
Cătina este considerată a fi un bun antibiotic natural mai ales datorită cantităţii mari de vitamina C.
www.clicksanatate.ro

Cunoscută și sub denumirea de „gingseng românesc”, cătina este apreciată mai ales pentru conținutul său ridicat de vitamina C, fiind considerat a fi un adevărat vaccin antigripal.

Cătina este considerată a fi un bun antibiotic natural mai ales datorită cantității mari de vitamina C, bucurându-se de proprietăți antiinflamatoare, comportându-se precum un cicatrizant dacă apelezi mai ales la cataplasme sau comprese pe bază de ceai de cătină.

Specialiștii afirmă despre acest fruct că este cel mai de temut dușman al bolilor de piele, fiind capabilă să combată cu succes stresul
Pe lângă faptul că este un bun vaccin antigripal, cătina previne boli precum cele de piele, stresul, anemia, hepatita.

Este bogată în substanțe nutritive și poate înlocui cu succes medicamentele, mai ales dacă alegi s-o consumi în starea ei naturală, combinată cu apă sau miere de albine.

Fructul cu cea mai mare concentrație de vitamina C

Această vitamină este cunoscută mai ales pentru capacitatea sa de a stimula și menține sistemul imunitar ridicat, indiferent că ne referim al cea albă sau roșie, cătina reprezintă unul din antioxidanții cei mai puternici pentru organismul uman.

Poți să folosești fructele ei sau frunzele, scoarța sau toate împreună, vei beneficia astfel de vitalitate și toate celulele corpului vor fi hrănite și întărite.

S-au remarcat rezultate bune după consumul de cătină în afecțiuni precum boala Parkinson, tumori, adenoame, depresie, intoxicații, leucemie și inclusiv afecțiuni bucale.

Află pe Clicksanatate.ro cum se ia sucul de cătină pentru prevenirea răcelilor!

Urmează aceste sfaturi dacă ești stresat!

Cum poți scăpa de sughiț?

loading...
Loading...

Citește și