Plantele medicinale îți sporesc fertilitatea

branca_ursului.jpg

branca ursului, infertilitate, fertilitate, sperma, spermatozoizi
Brânca ursului acţionează asupra mobilităţii spermatozoizilor şi asupra calităţii spermei.
www.clicksanatate.ro

Dacă îți dorești să devii părinte și rezultatul întârzie să apară apelează la soluțiile oferite de plantele medicinale. Atât femeile cât și bărbații își pot spori fertilitatea cu ajutorul leacurilor.

Brânca ursului, stimulent hormonal

Este cunoscută ca fiind cea mai bună plantă pentru probleme de fertilitate, mai ales datorită faptului că este unul dintre cele mai puternice stimulente hormonale și tonice sexuale naturale, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

În cazul tratamentului cu branca ursului la bărbați rezultatul este creșterea numărului de spermatozoizi. Planta acționează și asupra mobilității acestora și asupra calității spermei. Tinctura de brânca ursului ajută în cazul bărbaților atât la nivel hormonal cât și psihic.

Administrarea la femei stimulează activitatea ovarelor, deoarece ajută la reîntinerirea organismul și are efect reglator asupra ciclului menstrual.

Urzica întărește imunitatea

Celebră pentru înțepăturile ei, urzica întărește imunitatea. Printre numeroasele beneficii pe care ți le oferă, acestă plantă se numără și sporirea fertilității.

Este recomandat să consumi o dată la 3 zile o mână de urzici fierte, așa simple sau în combinație cu alte legume sau cu lămâie. Și zeama în care fierbi urzicile este bună de băut. Trebuie să ții cont de faptul că acest tratament trebuie urmat pe parcursul a 2-3 luni și nu trebuie să te supui surmenajului.

Semințele de in te feresc de constipație

Sunt ideale pentru sănătatea tranzitului intestinal, mai ales la nivelul colonului. Au un efect puternic de detoxificare și stimulează peristaltismul, ferindu-te astfel de apariția constipației.

Printre efectele semințelor de in se regăsește sporirea fertilității. Pentru asta este indicat să le consumi în stare crudă, ori de câte ori ai ocazia, o dată la 2 zile.

Află pe clicksanatate.ro ce infuzii sporesc fertilitatea!

5 remedii naturiste care te scapă de răgușeală

Ridichile previn constipația

 

 

loading...
Loading...

Citește și