Planta care previne peste 300 de afecțiuni. Conține de 17 ori mai mult calciu decât laptele și are de 25 de ori mai mult fier decat spanacul

Citeste tot despre: 

Este o plantă ce conține aproape toate vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul nostru, fiind folosit de secole pentru proprietățile sale. Mai mult, aceasta deține recordul mondial pentru planta cu cel mai mare conținut de antioxidanți și se spune că previne mai mult de 300 de afecțiuni.

Antioxidanții contribuie din plin la prevenirea bolilor degenerative cauzate de înaintarea în vârstă.

A fost folosită în medicină pentru a preveni și pentru a trata peste 300 de afecțiuni diferite, potrivit naturalnews.com. Abundența de vitamine și minerale regăsite în această plantă este uluitoare. 

Acest fapt face foarte mulți oameni de știință să creadă că este, de departe, alimentul cel mai dens din punct de vedere nutritiv descoperit vreodată. Conține peste 92 de nutrienți și peste 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali.

Află pe Clickpentrufemei.ro despre ce plantă e vorba!

Consumă această bătutură în fiecare dimineață și vei scăpa de stres și oboseală

Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum îl prepari

loading...
Loading...

Citește și

  • Ai probleme cu nivelul colesterolului? Doctorul Ovidiu Bojor recomandă viţa de vie. Serialul Click! dedicat efectelor terapeutice ale platelor care apar în Biblie continuă azi cu descrierea salciei şi a viţei-de-vie.

  • O adevărată plantă-medicament! Rostopasca trecea încă de acum sute de ani drept un excelent remediu împotriva bolilor de ficat. Descoperă în revista „Click! pentru femei" ce mai poate face această plantă atât de răspândită pe câmpurile Europei.

  • Un pensionar american îi avertizează pe vegetarieni să-şi mestece bine mâncarea. Lui i s-a întâmplat ca o boabă de fasole să înmugurească pe trahee.