Pentru efortul intelectual susținut este benefic siropul de coacăze negre

coacaze-negre-sirop.jpg

Siropul Nera Plant de coacăze negre cu lămâie, un tonic excelent pentru organism în perioadele cu efort intelectual susținut
foto: Pixabay

Când traversăm o perioadă în care avem dificultăți de concentrare, când lucrăm mult la calculator sau dacă anemia ne dă târcoale, imunitatea organismului nostru are nevoie de ”ajutor.”

În astfel de situații, terapeuții ne recomandă să apelăm la ajutorul tratamentului cu Siropul Nera Plant de coacăze negre cu lămâie. Acest tonic este benefic pentru persoanele care lucrează ore în plus la calculator sau trebuie să depună un efort intelectual susținut: concurs pentru ocuparea unui post vacant sau admitere la universitate, de exemplu. Terapeuții recomandă un astfel de tonic general și nervos, care se remarcă pentru proprietățile  sale antioxidante, antiinflamatoare, remineralizante și detoxifiante în același timp.

Puterea terapeutică a coacăzelor negre

Aceste fructe conțin o cantitate semnificativă de vitamina C (circa 130 mg%), vitamine din complexul B: B3, B5, B6, B9, alături de calciu, fier, magneziu, potasiu,  fosfor, Vitamina PP și fibre. Potasiul reglează presiunea sanguină, Vitamina C întărește sisremul imunitar, fibrele combat constipația, Vitamina B6 contribuie la regenerarea celulelor cutanate, magneziul ajută direct la transmiterea impulsurilor nervoase, dar și la  producția de energie necesară organismului, calciul este important pentru vigoarea oaselor și a dinților, iar fierul este necesar pentru formarea celulelor roșii.

Efectele benefice ale coacăzelor negre

Aceste fructe au efecte benefice în surmenaj, în anemie, insuficiență cardiacă și respiratorie, în gastrită, pneumonie hipertensiune arterială, ulcer,  colită, afecțiuni oculare, tulburări circulatorii, insomnii și afecțiuni ale sistemului nervos. Coacăzele negre, dar și afinele conțin resveratrol,   considerat de specialiști ca fiind cel mai puternic antioxidant cunoscut până acum.

Lămâia din compoziția siropului alungă oboseala, tensiunea și nervozitatea. În același timp acest fruct întărește imunitatea și combate infecțiile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1