"Pâinea albinelor", produsul natural care îți vindecă întregul organism

Păstura, cunoscută şi sub numele de „pâinea albinelor”, poate avea efecte miraculoase asupra organismului. Aceasta are în compoziție patru ingrediente ce fac minuni pentru sănătate: păstură, miere, polen și propolis.  

 

Păstura reprezintă un polen înnobilat prin intervenţia acestora în stup. Se obţine din grăuncioarele de polen care sunt sfărâmate şi depuse în celulele fagurilor, unde începe un proces de fermentare naturală, prin care cresc calităţile nutritive şi terapeutice. 

 

Faţă de polen, valoarea nutritivă şi antibiotică a păsturei este de trei ori mai mare, fiind cel mai valoros produs din stup.  

Aveți grijă! Pe cât este de benefică asupra sănătății, păstura este în aceeași măsură și foarte rară.

 

Potrivit Asociației Crescătorilor de Albine din România, aceasta nu se obține din stup la fel de ușor ca majoritatea produselor apicole, iar ce este vândut pe piață este folosit în mod abuziv ca fiind păstură.

 

Află pe Clickpentrufemei.ro cum se consumă corect!

 

4 modalități simple de a scăpa de petele maronii provocate de soare

 

Aluniţele. 5 remedii naturale pentru îndepărtarea acestora

loading...
Loading...

Citește și

  • Un concurs mai puţin obişnuit are loc anual în oraşul canadian Ontario, unde participanţii se întrec în atragerea şi suportarea a cât mai multor albine pe umeri, gât şi cap.

  • Mierea este un remediu foarte bun împotriva afecţiunilor respiratorii, a bolilor de inimă şi pentru întărirea sistemului imunitar.

  • Foi: 2 ouă întregi, 100 g zahăr, 2 linguri bune de untură de porc, 6 linguri de ulei, 2 linguri mari cu miere de albine, 1/2 linguriţă bicarbonat stins cu lămâie, 4 linguri lapte, 450-500 g făină.Crema: 150 ml lapte, 3 linguri griş, 1 margarină (250 g), 150 g zahăr, coaja şi zeama de la o lămâie, 1 borcan gem de caise (sau piersici).