Oțetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl folosești

otetul_de_mere_benefic_pentru_acnee._cum_il_folosesti.jpg

Oțetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl folosești
Oțetul de mere, benefic pentru acnee. Cum îl folosești

Benefic pentru sănătate și frumuseţe, oţetul de mere este un leac cunoscut din bătrâni pentru tratarea multor afecțiuni. Are proprietăţi antitermice, antiseptice şi antiinflamatoare şi este o sursă bogată de vitamine și minerale.

Oțetul de mere - întrebuințări

Alimentația bogată în calorii supune la eforturi suplimentare aparatul digestiv. Astfel, cu 10 minute înainte de o masă îmbelşugată, pentru a preveni indigestia, poţi bea un pahar mic cu apă călduță în care a fost diluată 1 linguriță cu oțet de mere. Alege varianta oțetului de mere bio. Pentru a trata arsurile minore, folosește oțetul de mere în cantități mici și diluat cu apă. 

Scade febra

Oțetul de mere poate deveni un aliat de nădejde când te confrunți cu răceala. Pentru scăderea febrei, poți aplica pe piept, frunte sau tălpi, cel puțin 10 minute, comprese cu oţet de mere diluat în apă. De asemenea, oțetul poate ușura respirația și combate tusea. Amestecă 80 ml de oţet de mere şi 2 linguri de miere, într-un pahar cu apă călduţă. Se ia câte 1 lingură din acest preparat, 1 dată la 4 ore, până la ameliorarea simptomelor.

Te scapă de acnee

Oţetul de mere poate să facă minuni pentru piele. Datorită faptului că echilibrează pH-ul pielii, oțetul catifelează, estompează ridurile și previne secreția de sebum în exces. Îmbibă 1 bucată de vată în oțet de mere îndoit cu apă și curăță fața, tamponând mai mult zona cu probleme de 2 ori pe zi.

Află mai multe beneficii pe clickpentrufemei.ro!

5 plante care te scapă de aciditatea gastrică

Legumele care conțin mai mult fier decât carnea

Loading...

Citește și

  • Folosit cu precădere în bucătărie, oţetul de mere este un leac din bătrâni, bun în multe afecţiuni. Are proprietăţi antitermice, antiseptice şi antiinflamatoare şi este o sursă bogată de vitamine şi minerale. Află din noul număr al revistei „Click! pentru femei“ ce poţi trata cu ajutorul acestuia!

  • otet de mere, frumusete,ten,pori,clickpentrufemei

  • otet de cidru de mere beneficii organism sanatate consum zilnic

    Obținut în urma fermentării zahărului din mere, oțetul din cidru de mere conține enzime, pectină și minerale și are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice. Din acest motiv, este considerat un produs-minune pentru organism.