Obiceiuri sănătoase care îți adaugă ani la viață

sport.jpg

obiceiuri prelungire viata sfaturi miscare
Exercițiile fizice practicate în mod regulat îți pot prelungi viața cu până la 7 ani.
www.clicksanatate.ro

Nu este niciodată prea târziu să adopți un stil de viață sănătos, mai ales atunci când obiceiurile sănătoase îți promit ani în plus de viață.

Deși suntem conștienți că sănătatea corpului este vitală, micile vicii ne dau înapoi, astfel că niciodată nu pare să fie momentul potrivit de a renunța la punga de biscuiți în loc de prânz sau la țigara aprinsă și atât de ,,îmbietoare'' de după masă. Iată, așadar, o serie de obiceiuri și măsuri sănătoase, care îți vor prelungi viața cu câțiva ani!

Slăbește și redu consumul de alcool

Consumul de alcool afectează nu numai funcțiile hepatice, însă interferează și în procesul de prelucrare al grăsimilor, astfel că alcoolul îți poate afecta drastic starea de spirit. În cazul în care depășești frecvent limitele obișnuite de alcool (adică 2-3 pahare zilnic pentru femei și 3-4 pahare pentru bărbați), este posibil să dezvolți ceea ce se cheamă ,,ficat gras''.

Care sunt beneficiile? Mai puțin alcool înseamnă șanse mai mici de a dezvolta o afecțiune hepatică, un somn mai odihnitor și kilograme în minus, de asemenea.

Află pe clicksanatate.ro ce alte obiceiuri scade riscul de deces timpuriu

Loading...

Citește și

  • Când mergem la supermarket sau în piaţă aproape fiecare dintre noi suntem tentaţi să cumpărăm de toate şi cât mai mult. Nu mai ţinem cont nici de preţ, nici de etichetă nici măcar nu ne gândim dacă produsele respective merită banii. Şi cheltuim cu nemiluita. Iată de ce obiceiuri proaste trebuie să scăpăm pentru a cumpăra bun şi ieftin.

  • Te-ai gândit vreodată că unele gesturi banale pe care le faci îţi pot influenţa, în bine, starea de sănătate?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1