O reţetă gustoasă pe zi: Salată cu sos alb

Ultima actualizare:

Preparare: Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, se clătesc cu apă rece şi se pun la scurs. Se curăţă ciupercile şi se condimentează cu sare şi piper. Se condimentează fileul de somon cu sare şi piper, se unge cu ulei şi se frige pe grătar împreună cu ciupercile. Pentru sos, se topeşte untul, se adaugă făina desfăcută în lapte cald şi se fierbe câteva minute, amestecând continuu. Când s-a legat sosul, se adaugă smântâna, mărarul tocat fin şi se mai dă în câteva clocote. Se pun pastele scurse bine într-un vas, se adaugă peştele tăiat bucăţele, roşiile şi ciupercile tăiate sferturi şi ceapa tăiată bucăţi mari. Se condimetează cu sare şi piper, se amestecă uşor şi se toarnă sosul deasupra.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net