O cură cu zer vindecă bolile grave

cura_cu_zer_jpg.jpg

Cura cu zer are efecte benefice pentru numeroase afecțiuni
Sursa foto: Click.ro

Nutriționiștii europeni susțin că stresul, carenţa vitaminelor şi mineralelor, pe categorii de vârstă, sunt factori esenţiali care contribuie la apariţia dezechilibrelor nutriţionale. De aceea, pentru a preveni aceste carenţe, pacienţii cu diferite afecţiuni trebuie să adopte o dietă corespunzătoare.

„Zerul de lapte conţine acidul orotic, cunoscut sub numele de vitamina B 13, care ajută la scăderea colesterolului, protejează flora intestinală, previne îmbătrânirea precoce, unele tulburări hepatice, combătând anemia. În acelaşi timp, zerul metabolizează acidul folic (vitamina B 9), important mai ales pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează, deoarece previne anomaliile sistemului nervos şi ale coloanei vertebrale la făt", precizează Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, în studiul”Zerul, un leac pentru o longevitate sănătoasă”.

Cura cu zer este eficientă pentru multe categorii de bolnavi

Pentru că este sărac în sodiu, în substanţe grase şi în colesterol, cura cu zer este eficientă hipertensivilor, bolnavilor de gută şi de cancer, precizează  nutriționiștii.

Zerul este  o „apă vindecătoare"

Evoluţia cancerului poate fi încetinită dacă asociem tratamentul cu remediile din natură, spun specialiştii. În tratamentul cancerului, zerul este un leac cunoscut sub denumirea de apă vindecătoare.

Cercetătorii l-au numit astfel, pentru că acest aliment are efecte excepţionale asupra organismului: stimulează asimilarea vitaminelor şi mineralelor şi stopează evoluţia tumorilor, fie ele benigne, fie ele maligne. De asemenea, elimină toxinele şi reglează tranzitul intestinal. Terapia cu zer este recomandată bolnavilor de cancer care suferă şi de alte afecţiuni, precum artroză, hipertensiune arterială, colită, cistită, spasmofilie sau eczeme. Mai mult, în cazul intoxicaţiilor cu plumb sau cu tutun, cura cu zer ajută la detoxifierea organismului.

Cum se face cura de zer

Foarte eficient în terapie este zerul obţinut din lapte de capră, dar rezultate bune se obţin şi cu cel de vacă.

Cura în primele 5 zile

Începeţi această cură cu un litru de zer, consumat pe parcursul primei zile; în ziua a doua se consumă 1,250 ml; în a treia zi, măriţi porţia cu 250 ml (consumaţi 1,500 ml); a patra zi  consumați 1,750 ml, iar în  a cincea zi doza este de  2 litri.

În continuare , scădeți porția…

În continuarea curei, în a şasea zi, scădeţi porţia cu 250 ml pe zi : consumați deci 1,750 ml. Apoi, scădeţi porția zilnică,  cu câte 250 ml.  De aceea, în a opta zi a curei, trebuie să consumați,  tot un litru de zer, ca în prima zi.

Terapia se poate repeta după o lună.

 

 

 

 

Loading...