Nutriţionistul Mihaela Bilic: "Beţi cafea! Deblochează organismul spre a slăbi. Efectele negative sunt un mit!"

cafeaua-slabeste.jpg

Nutriţionistul Mihaela Bilic: "Beţi cafea! Deblochează organismul spre a slăbi. Efectele negative sunt un mit!"
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Mulţi susţin că a consuma cafea poate fi dăunător, nu şi dacă o bei corespunzător. Ce înseamnă asta? Nutriţionistul Mihaela Bilic a făcut lumină în ceea ce priveşte consumul licorii magice şi spune că există numeroase mituri în acest sens. Ea susţine că băutura nu are efecte negative şi, mai mult, este un stimulet ideal pentru arderea grăsimilor. Deci, cafeaua ne ajută să slăbim!

Cafeaua are efecte benefice pentru organism

”Pentru că a fost Ziua Internaţională a Cafelei, merită să o laud şi eu- fie şi numai pentru ajutorul şi sprijinul pe care ni-l oferă în lupta cu kilogramele. Da, cafeaua ajută la slăbit şi nu doar printr-un singur mecanism, ci prin mai multe.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:
Simona Gherghe, primele imagini cu fiul ei, Vlad: ”El e puiul nostru, a doua noastră minune!”
Uimitor! Minodora a dezvăluit boala de care a scăpat după operaţia de micşorare a stomacului

 

Loading...

Citește și

  • Te-ai hotărât să renovezi locuinţa? Ai schimba mobila cea veche cu una nouă şi modernă? Iată câteva sfaturi pe care este bine să le urmezi dacă vrei să te bucuri de confort.

  • Muzica digitală ne-a permis să ne eliberăm de corvoada schimbării cd-urilor ori de câte ori doream să ascultăm altceva. Există o multitudine de playere pe piaţă - de unde să ştim pe care să-l alegem? Iată câteva sfaturi pentru a-ţi alege un aparat de muzică potrivit.

  • O firmă de consultanţă propune zece paşi de urmat pentru găsirea unui loc de muncă. Nu este vorba de găsirea oricărui post, ci de cel potrivit dorinţei fiecăruia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1