Nu arunca sâmburele de avocado! Are beneficii uimitoare pentru organism: Cum se consumă

beneficii-sambure-avocado_1.jpg

Nu arunca sâmburele de avocado! Are beneficii uimitoare pentru organism: Cum se consumă
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Se ştie deja că avocado are proprietăţi nutritive extrem de hrănitoare şi grăsimi sănătoase ce ajută organismul să-şi menţină vitalitatea. Puţini sunt cei care ştiu că şi sâmburele de avocado poate fi consumat şi mai mult decât atât are nbeneficii uimitoare pentru buna funcţionare a corpului.

Nu arunca sâmburele de avocado, ci învaţă să-l consumi, astfel încât să scapi de colesterolul rău sau de tensiunea arterială. 

Cum se mănâncă sâmburele de avocado

Pentru că sâmburele de avocado este foarte tare, înainte de a fi consumat trebuie preparat. În primul rând, trebuie uscat la cuptor la o temperatură ridicată, pentru câteva ore. Unele persoane aleg să ţină sâmburii de avocado la cuptor timp de două ore, la 121°C, notează csid.ro. Odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, acesta poate fi mărunţit şi pus într-un plender sau un procesor pentru a fi transformat într-o pudră, utilizată mai apoi în smoothie-uri, ceaiuri sau sosuri. Cu toate astea, odată ce sâmburele de avocado este deshidratat, cantitatea de antioxidanţi scade.

Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Dieta cu iaurt, miracol pentru organism. Te scapă de kilograme şi de colesterol
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu a intrat sub protecţie divină

Loading...

Citește și

  • Te-ai hotărât să renovezi locuinţa? Ai schimba mobila cea veche cu una nouă şi modernă? Iată câteva sfaturi pe care este bine să le urmezi dacă vrei să te bucuri de confort.

  • Muzica digitală ne-a permis să ne eliberăm de corvoada schimbării cd-urilor ori de câte ori doream să ascultăm altceva. Există o multitudine de playere pe piaţă - de unde să ştim pe care să-l alegem? Iată câteva sfaturi pentru a-ţi alege un aparat de muzică potrivit.

  • Alegerea ochelarilor de soare trebuie să se facă pe baza sfaturilor unui specialist, pentru a proteja ochii şi a evita efectele nocive ale razelor soarelui asupra acestora. Specialistul oftalmolog, Monica Pop, te învaţă cum să îţi alegi ochelarii de soare.