N-ai energie? Bea socată!

Citeste tot despre: 

Dulce-acrişoară, puţin acidulată şi numai bună de băut în zilele călduroase, socata este licoarea preferată a sezonului. Pentru un corp de invidiat, bea în fiecare săptămână suc de soc. Iată care sunt efectele lui asupra corpului! (Magdalena Popescu)

Îţi dă energie!

Citeşte şi:

Uite cum «rade» votka preşedintele Ucrainei şi lecţia de băut a lui Băsescu - VIDEO

De 1 Mai, Pepe a ţinut-o pe băutură toată noaptea! FOTO

Sucul de soc este un bun tonic general, cu efecte diuretice, depurative şi antitoxice.

O cură de două săptămâni, cu câte un litru de socată pe zi, are efecte remarcabile în cazul persoanelor afectate de surmenaj nervos şi astenie.

Elimină toxinele

Sucul de soc este foarte bun în curele de detoxifiere. El ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la scăderea în greutate.

Socata se foloseşte şi pentru îmbunătăţirea stării generale a unei persoane atunci când este bolnavă de gripă sau are viroză.

Bună pentru rinichi

Socata poate contribui şi la vindecarea unor afecţiuni renale, acţionând asupra epiteliului renal, cu stimularea activităţii rinichilor, dizolvarea nisipului şi a calculilor renali şi mărirea cantităţii de urină eliminate în timpul zilei.

Calmează urticaria

În uz extern, ceaiul de soc se foloseşte în caz de furuncule, abcese, eczeme, degerături, arsuri, umflături, urticarie, având rol de a reduce inflamaţiile şi de a fluidifica infecţiile.

Înlătură celulita

Socul ajută la înlăturarea aspectului de "coajă de portocală". 

Beneficiile acestei cure cu socată se reflectă la nivelul aspectului pielii care, prin eliminarea celulitei, îşi recapătă aspectul neted şi fermitatea.

Pentru cei care vor să ţină o cură de slăbire cu suc de soc este indicat să combine licoarea cu alte alimente precum cereale, fructe sau legume. Astfel, dieta va fi completă.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1