Mustul, sursă de longevitate

must.jpg

struguri, cura cu struguri, must, slabit, dieta
Mustul oferă un efect revigorant organismului.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Principalul ingredient ce stă la baza mustului, strugurii sunt vedetele acestui sezon. Prin procedeul de stoarcere al acestora se obține sucul delicios și plin de vitamine care se transformă treptat în vin. Știai că mustul nu este doar bun la gust, ci îți și menține sănătatea?

Una dintre substanțele oferite de must este vitamina C, care are un rol important în menținerea ssitemului imunitar puternic, dar se regăsește de o potrivă și complexul vitaminic B, vitamina A. datorită conținutului intens nutritiv, mustul este considerat ca fiind un buchet de antioxidanți de primă clasă ce este capabil să țină celulele canceroase la distanță.

Mustul nu se fierbe

Este o licoare delicioasă ce se consumă imediat după zdrobirea strugurilor cu ajutortul stivuitorului sau chiar și a blenderului doar după ce au fost scoși sâmburii în acest ultim caz.

Pentru a te bucura de toate vitaminele și beneficiile sale, se recomandă consumarea imediată a licorii. Oferă un efect revigorant organismului și ajută la o detoxificarea rapidă și ușoară atât timp cât nu adaugi zahăr la prepararea lui.

Te ajută să te menții în formă

Da, ai citi bine, mustul este indicat mai ales dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune.

Efectul său depurativ și diuretic intens este responsabil de acest lucru, astfel vei observa cum se reduc centimetrii din jurul taliei și kilogramele de pe cântar văzând cu ochii.

Are efect antiîmbătrânire

Tocmai cantitatea sa mare de antioxidanți și polifenoli joacă un rol esențial în menținerea sănătății celulelor și întârzie procesul de îmbătrânire prematură a organismului.

Află pe Clicksanatate.ro cum să ții cura cu must!

De ce ne îngrășăm în weekend?

Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1