Metodă eficientă de a linişti foamea exagerată

CLIIMA20111031_0074_1.jpg

Alimente verzi au cele mai puțin puncte
Citeste tot despre: 

Deseori, după o zi obositoare, o foame exagerată pune stăpânire pe unele persoane din anturajul nostru.

Cei care se confruntă cu atacuri violente de foame adună pe masă, în jurul lor , cât mai multă mâncare: o farfurie cu aperitive şi carne, un alt platou plin cu bomboane de ciocolată şi dulciuri îmbrăcate în straturi supraetajate de frişcă...Teama acestor persoane stresate de foamea exagerată devine alarmantă.

Fenomenul care se manifestă pe plan mondial a atras atenţia cercetătorilor americani de la Cornell University. În urma unui studiu, specialiştii prestigiosului for american au ajuns la o concluzie incredibilă la prima vedere: porţiile mici de mâncare potolesc foamea la fel de bine ca şi cele mari.

Experimentul a fost realizat cu ajutorul a două grupe de studenţi: cei din prima grupă au primit câte 10 grame de ciocolată şi 40 grame de prăjitură cu mere, iar subiecţii din a doua grupă au primit câte 100 grame de ciocolată şi 200 grame de prăjitură. După 15 minute, toţi subiecţii participanţi la acest test erau la fel de sătui. Singura deosebire a fost aceea că subiecţii din echipa mâncăcioşilor au acumulat, în mod sigur, numeroase calorii...Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1