Medicii români trag un semnal de alarmă în plină pandemie de Covid19: "Nimeni nu ar trebui să se simtă în siguranţă"

coronavirus-4914026-1280.jpg

Medicii români trag un semnal de alarmă în plină pandemie de Covid19: "Nimeni nu ar trebui să se simtă în siguranţă"
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Pandemia de coronavirus a provocat primele decese şi în România, iar măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 luate de autorităţi par să nu fie suficiente, asta pentru că românii nu le respectă. Deşi li s-a recomandat să nu iasă din casă decât pentru urgenţe, oamenii au umplut parcurile şi au mers la grătare zilele trecute. Medicii trag semnale de alarmă şi spun că pericolul infectării şi creşterii numărului de cazuri este uriaş.

Chirurgul oncolog Octav Ginghină spune că blocarea serviciilor de terapie intensivă este un scenariu care trebuie evitat cu orice preţ în România, mai ales că sistemul medical românesc are puţine resurse. 

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Top trei zodii care sunt misterioase. Ele se ascund de ceilalţi, din teama de a nu fi respinse
Mihaela Rădulescu, mesaj emoţionant pentru Ayan, fiul ei: ”Orice relaţie plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

 

Loading...

Citește și

  • Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a revizuit, miercuri, în creştere numărul persoanelor decedate, după ce au fost infectate cu coronavirusul MERS, transmite Mediafax. Mai exact, organizaţia a anunţat patru noi cazuri de deces înregistrate în Arabia Saudită şi unul în Franţa, relatează AFP.

  • Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat, marți, o atenționare de călătorie în provincia Hubei, Wuhan, din China, unde există un focar de pneumonie virală cauzată de coronavirus. Autoritățile române recomandă să evitarea deplasărillor în această zonă.

  • coronavirus la microscop

    Virusul ucigaș depistat la sfârșitul anului trecut în China face noi victime, numărul deceselor ajungând la 25. Mai mult, pentru a evita răspândirea sa, autoritățile locale au închis, după localitatea Wuhan, încă două orașe: Huanggang și Ezhou. Iată tot ce trebuie să știi despre coronavirus: cauze, simptome și cum se tratează!