A mâncat carne după 4 ani de dietă vegetariană, iar rezultatul este uluitor. Ce s-a întâmplat cu corpul ei

Citeste tot despre: 

Kasumi Kriss, o bloggeriță din Olanda, a reînceput să consume carne după ce timp de 4 ani a ținut o dietă vegetariană, iar rezultatele sunt uluitoare.

La doar 3 săptămâni după ce a început să consume carne de calitate, corpul ei s-a transformat total.
Kasumi a decis să încerce dieta vegetariană din motive de sănătate, iar pentru o perioadă de timp lucrurile au funcționat perfect. A scăpat de coșuri și de acnee și era plină de energie. Dar s-a confruntat și cu câteva probleme digestive. 
După 2 ani însă, alimentele pe care le consuma păreau să se fi întors impotriva ei. A început să se confrunte, din nou, cu acneea și pielea iritată, iar părul și unghiile au devenit mult mai fragile. 
În această perioadă, Kasumi a făcut și un mic experiment. Și-a permis să consume din când în când un ou fiert, iar efectele au depășit toate așteptările.
Află ce s-a întâmplat cu ea când a mâncat carne!

Cura de slăbire cu merdenele. A fost inventată de nutriționistul Mihaela Bilic

Cum slăbești mâncând ce vrei! Tot ce trebuie să știi despre dieta 5:2

 

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1