Loboda, mai bogată în vitamina C decât lămâia!

Ultima actualizare:

Aceasta previne şi, de asemenea, combate astenia de primăvara, acţionând ca mineralizant şi vitaminizant. În acelaşi timp, ea contribuie şi la detoxifierea organismului, mai ales dacă este consumat în cadrul unei cure de detoxifiere.

Datorită conţinutului de pigmenţi şi de vitamina C (fiind de două ori mai concentrată decât kiwi sau lămâia), loboda ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire, facilitând astfel regenerarea celulară. Iar în curele de slăbire este indicată pentru efectul său diuretic. Se recomandă a fi consumată în salate cu frunze de păpădie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net