Leguma perfectă pentru silueta ta

cartof_dulce.jpg

cartofi dulci, antioxidanti, cartofi, slabit, dieta
Cartofii dulci atenuează crampele musculare datorită concentraţiei de potasiu.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Bogați în antioxidanți, cartofii dulci previn problemele inflamatorii și mențin senzația de sațietate timp îndelungat.

Dacă ești în căutarea unui echilibru alimentar, ar trebui să afli faptul că regăsești în cartofii dulci o sursă excelentă de carbohidrați, care îți va fi benefică mai ales pentru a regla nivelul de zahăr în sânge, prevenind totodată și rezistența organismului la insulină.

Sursă bună de fibre

Mult mai indicați decât orice alt soi de cartof, cei dulci sunt extrem de sănătoși în primul rând pentru sistemul digestiv, și asta datorită cantității mari de fibre de care dispun. Dacă alegi să îi consumi cu tot cu coajă, cartofii dulci combat simptomele constipației și te protejează de dezvoltarea anormală a celulelor canceroase mai ales la nivelul colonului.

Consumul lor atenuează inclusiv crampele musculare și asta datorită concentrației de potasiu care ajută la refacerea musculaturii și la prevenirea afecțiunilor cardiace.

Potasiul este un element esențial pentru buna funcționare a organismului uman, ajutând la menținerea echilibrului electrolitic și echilibrul lichidelor în organism, astfel având grijă de tensiunea arterială.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte avantaje îți aduce consumul de cartof dulce!

Remedii utile pentru sănătatea arterelor

VIDEO Click!Sănătate te provoacă să fii activ la birou

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1