Învață să prepari un antibiotic natural la tine acasă!

miere.jpg

miere, colesterol, glicemia, boli de inima, arsuri la stomac
Un amestec cu miere îţi întăreşte imunitatea şi susţine sistemul cardiovascular.
www.clicksanatate.ro

Îndreaptă-ți atenția spre produsele naturiste care se pot găsi cu ușurință pe tot parcursul anului, care sunt sănătoase și-ți susțin imunitatea.

Dacă știi cum să amesteci ingredientele, vei observa că rezultatul va fi mai mult decât satisfăcător, deoarece nu vei mai avea nevoie să te îndopi cu pastile, iar răceala va sta la distanță de tine și de familia ta.

Pentru un antibiotic naturist ai nevoie de cele mai bune produse, ce se regăsesc în mare parte în bucătăria ta, doar că nu le-ai folosit până acum în această combinație.

Cunoscută pentru proprietățile sale curative, mierea nu are cum să lipsească și vine la pachet cu calitățile excepționale ale turmenicului. Această echipă este excelentă având proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și antiinfecțioase.

Mierea, pansament pentru sănătatea ta

Un amestec pe cât de simplu de preparat, pe atât de sănătos, plin de substanțe nutritive benefice, de ajutor în consolidarea imunității și susținerea bunei funcționări a sistemului cardiovascular.

Amestecă 100 g de miere cu o lingură de turmenic, o linguriță de coajă rasă de lămâie (spălată în prealabil în apă cu bicarbonat pentru a scăpa de pesticidele din coajă), un praf de piper negru, 2 lingurițe de oțet de mere, până obții o pastă omogenă.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte tratamente naturiste au efect antibacterian!

Aspirina grăbește vindecarea bătăturilor
Cum să combați constipația din timpul sarcinii

 

Loading...

Citește și

  • O confundăm deseori cu răceala şi o tratăm după ureche, alergând la prima farmacie după medicamente. De aceea, în România se înregistrează cele mai multe complicaţii cauzate de gripă. Revista „Click! pentru femei” îţi spune totul despre această boală.

  • Ştiai că poţi lua antibiotice şi fără să consulţi un doctor? Este vorba despre remedii naturale care au aceleaşi proprietăţi ca cele ale antibioticelor.