Infuzia de urzică te scapă de cârcei

infuzia_de_urzica_te_scapa_de_carcei.jpg

urzici, ceai de urzica, carcei, crampe musculare, durere
Statul îndelung pe scaun, picior peste picior, şi purtarea tocurilor înalte favorizează apariţia crampelor musculare.
www.clicksanatate.ro

Crampele musculare sunt contracții involuntare și dureroase ale mușchilor. Acestea pot apărea oricând şi provocă un disconfort accentuat. Ei bine, pot fi prevenite dacă apelezi la anumite remedii naturale. 

Cârceii sau crampele musculare se manfiestă prin contracții dureroase involuntare, ce nu pot fi controlate, ale unui mușchi sau ale unor grupe musculare, antrenând o incapacitate funcțională temporară a mușchilor. 
De obicei, sunt de scurtă durată, dar extrem de neplăcute. Cele mai afectate sunt membrele inferioare, în special la nivelul pulpei.

Cataplasmele cu ceapă

Cureți 1 ceapă, o tai mărunt, adaugi 1 praf de sare și o pui între 2 bucăți de tifon. Aplică pe locul dureros cataplasma și ține până dispare senzația dureroasă.

Decoctul de dafin

Fierbe, 5 minute, 2 lingurițe de dafin într-un vas cu apă, apoi lași să se infuzeze 15 minute. Filtrează decoctul şi adaugă în apa de baie. Apelează la acest tratament cel puțin o dată pe săptămână.

Infuzia de urzică

Adaugă 2 linguri de urzică uscată într-un vas cu apă și fierbele, timp de 5 minute.

Află pe Clicksanatate.ro cum să șii cura cu ceai de urzică și ce alte efecte are!

Accelerează-ți metabolismul cu acest suc!
5 afecțiuni tratate cu leacuri din muguri de brad

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu puţine au fost ocaziile în care te-ai trezit în mijocul nopţii din cauza crampelor musculare extrem de dureroase. Revista “Click! pentru femei” îţi spune care sunt motivele care duc la declanşarea cârceilor şi, mai ales, ce poţi face pentru a-i preveni!

  • Vrei păr rezistent şi strălucitor? Îţi propunem câteva măşti pe care le poţi face uşor acasă. Alege-o pe cea potrivită problemei tale capilare! Vrei mai mult volum? Ai vârfurile despicate? Îţi cade părul? Găseşti remediul în „Click! Sănătate" de vineri la toate chioşcurile din ţară!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1