Include-l în dieta ta zilnică: slăbeşti, îţi întăreşti sistemul osos şi muscular. 5 beneficii uimitoare ale consumului de iaurt

benficii-iaurt.jpg

Include-l în dieta ta zilnică: slăbeşti, îţi întăreşti sistemul osos şi muscular. 5 beneficii uimitoare ale consumului de iaurt
Sursa foto: Facebook

Iaurtul este unul dintre alimentele cele mai la îndemână de consumat la micul dejun sau ca gustare între mese. Atenţie, însă, iaurtul trebuie să fie natural, de preferat grecesc şi să aibă o cantitate medie de grăsime. Acesta face minuni pentru organism, iar o dietă zilnică pe bază de iaurt îţi poate aduce numeroase beneficii, de la kilograme în minus până la evitarea infecţiilor în tractul urinar şi genital.

Iată care sunt principalele motive pentru care este indicat să consumi un iaurt natural pe zi: 

1. Susţine sistemul muscular

Iaurtul grecesc reprezintă o sursă bogată de proteine, astfel că nu ar trebui să îţi lipsească din alimentaţie, scrie site-ul secretele.com. Aceste substanţe susţîn dezvoltarea masei musculare şi accelerează metabolismul. Poţi să consumi iaurtul grecesc şi după un atrenament fizic pentru a reface muşchii suprasolicitaţi în timpul exerciţiilor.

Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi: 
Zodiac chinezesc 2020. Anul Şobolanului de Metal aduce schimbări drastice pentru aceşti nativi

Anda Adam şi-a făcut încă o operaţie estetică: "Nu o să mint şi să spun că, eventual, mi-au crescut sânii peste noapte"

Loading...
 
 

Citește și

  • Iei tot felul de medicamente, dar ştiai că o simplă cură cu argilă te poate feri de multe afecţiuni? Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câte calităţi terapeutice are aceasta!

  • Italianul care s-a aruncat cu un BMW în lacul de acumulare Zăvideni de pe Râul Olt, a doua zi de Craciun, a recurs la acest gest din disperare că nu avea bani să-şi achite datoriile către fosta soţie, este concluzia poliţiştilor. Un alt motiv care l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor, spun oamenii legii, a dost dorinţa de a-i lăsa iubitei banii din asigurările de sănătate.

  • Contribuţia la Fondul de asigurări de sănătate ar putea fi majorată de la 10,7 la 14%, ceea ce ar creşte cu 20% valoarea fondului, în acest sens Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii pregătind un proiect de act normativ, a declarat, miercuri, directorul CNAS, Adina Geană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1