Iată un remediu super-eficient pentru arsurile solare!

bronz_600x400.jpg

arsura solara bronz sanatate plaja leac remediu
Este nevoie să acționezi imediat pentru a trata arsurile solare
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

E sezonul vacanțelor și a statului la soare, la mare sau la ștrand. Indiferent de alegerea făcută, ai mare grijă! Expunerea prelungită la ultraviolete, fără protecție solară, poate duce la arsuri solare. Le poți veni de hac, cu aceste remedii!

Alimente care ajută: ulei de nucă de cosos, aloe vera și miere

Soarele poate arde anumite părți ale corpului pe care le expunem, în special vara, cum sunt brațele, fața și picioarele. În tratarea acestor neplăceri, sunt recomandate remediile pe bază de ulei de nucă de cosos, aloe vera și miere.

Uleiul de nucă de cocos conține substanțe  utile pentru îngrijirea pielii. Vitamina E, acizii grași și proteinele care se găsesc în acesta fac bine pielii arse de soare. Pielea este dependentă de vitamina E, care are ca rol principal tratarea în caz de arsuri solare și uscăciune. Acizii grași și proteinele hidratează și protejează împotriva efectelor nocive ale expunerii la soare.

Aloe vera a fost folosită de secole în tratarea afecțiunilor pielii, dar și a altor boli.

Mierea este un ingredient necesar în tratarea arsurilor solare datorită proprietăților sale antibacteriene, mai ales că acestea se pot infecta foarte rapid. De aceea, trebuie să iei primele măsuri de la debutul arsurilor.

Află cum să tratezi arsurile solare cu acest leac rapid şi eficient pe clickpentrufemei.ro.

 

Soluţii naturale care calmează arsurile solare

Cum poți trata cicatricile provocate de arsuri

Loading...
 
 

Citește și