Iată cum suplinești carențele de vitamine

pastile_click.jpg

pastile medicamente vitamine carenta suplimente alimentare
Acordă atenție simptomelor pe care le ai
www.clickpentrufemei.ro

Carențele de substanţe nutritive se pot instala din numeroase motive, alimentația necorespunzătoare fiind una din principalele cauze. Lipsa anumitor vitamine poate produce dezechilibre majore în organism, așa că este bine să ştiicum poţi suplini aceste neajunsuri.

O alimentaţie cât mai variată

O alimentație cât mai variată este necesară, atunci când organismul e lipsit de substanţele de care are nevoie. Încearcă să introduci în meniu multe fructe și legume, care sunt cea mai bună sursă de vitamine, în locul clasicelor suplimente alimentare. Alege produse de sezon, accesibile, și folosește-le în rețetele tale zilnice. Introdu în meniu peşte proaspăt, lactate, fructe oleaginoase crude şi dă prioritate ingredientelor cât mai puţin procesate. Nu uita că vitaminele furnizate de surse naturale se absorb mai bine în organism decât cele provenite din suplimentele de la farmacie.

Bea apă în cantităţi suficiente

Apa ajută la transportul și absorbția substanțelor nutritive, fiind un solvent pentru numeroase minerale. Ajută digestia și previne constipația, având rolul de a dilua și epura deșeurile din organism.Pe lângă alimentaţia corespunzătoare, un consum optim de apă zilnic îți va restabili echilibrul nutriţional. De asemenea, apa este mediul principal de transmitere a informațiilor către toate celulele corpului, așa că nu trebuie să neglijezi volumul recomandat de aproximativ 2 litri pe zi.

Află cum suplinești carențele de vitamine pe clickpentrufemei.ro. 

 

Remediu cu ghimbir împotriva căderii părului! Face minuni!
Băutura antică care te scapă de migrenă în 10 minute

 

Loading...
 
 

Citește și