Iată cinci alimente care te ajută la slăbit în mod sănătos

Vrei să ai o siluetă de invidiat, dar nu ştii ce alimente să incluzi în dietă? Ei bine, nutriţioniştii spun că este bine să incluzi în meniul zilnic peşte, varză, cât şi supe.

Supa de roşii, calorii reduse

Ca să nu ai probleme cu excesul de kilograme, supa nu trebuie să lipsească nicio zi din meniu tău. Un studiu al americanilor a arătat că personele care mânâncă un bol de supă înainte de cină sau de masa de prânz, nu au probleme cu silueta.

Cele mai indicate mâncăruri la dietă sunt supele de legume ( de varză, roşii, de conopidă sau de morcov), mai ales că sunt foarte sănătoase. Mai mult, un bol de supă are numai 45 de calorii.

Grepfrutul arde grăsimile

Un fruct ideal în orice regim de slăbit este grepfrutul. Acesta conţine 90% apă şi 7% carbohidraţi, de aceea este de mare ajutor în procesul de ardere a grăsimilor. Totodată, te ajută să ai un ficat sănătos. Poţi ţine o dietă timp de trei săptămâni.

Astfel, dimineaţa mănâncă un grepfrut şi un iaurt fără grăsimi, la prânz un fruct şi salată sau grătar, iar seara un grepfrut şi supă. Dacă nu poţi ţine dieta, bea zilnic două trei pahare de suc din acest fruct.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1