Iată ce alimente ne curăţă organismul

Citeste tot despre: 

Un organism curat pe interior înseamnă multă energie, sănătate şi un ten curat. Alimentele incluse în meniul zilnic joacă un rol important în procesul de detoxifiere. Iată ce te ajută.

Mărul este fructul care ţine locul unui dezinfectant intestinal. Sunt persoane care digeră mai greu fructele şi legumele, de aceea sucurile din fructe stoarse sunt cele mai recomandate de specialişti. Astfel, asimilăm o mare cantitate de elemente nutritive într-o zi.

Morcovul este un aliment diuretic şi depurativ, iar specialiştii îl recomandă în bolile hepatice. Conţinutul bogat în betacaroten şi vitamina A ajută organismul în lupta împotriva cancerului şi a bolilor de inimă.

Piersicile au calităţi laxative. Dacă le consumăm regulat, acestea ajută în procesul de digestie şi apără organismul de diferite tipuri de cancer şi boli de inimă.

 Perele sunt fructe cu efecte diuretice, depurative şi laxative. De aceea, acestea ne ajută să eliminăm toxinele din corp. Aceste fructe sunt o sursă excelentă de fibre solubile, care contribuie la reducerea nivelului colesterolului.

 Cireşele ajută corpul să elimine toxinele, care afectează întregul organism. Cu cât mai multe cireşe consumate, cu atât organismul este forţat să elimine toxinele.

Citeşte şi:

«Sucul de mere te ţine veşnic tânăr»

Iată dieta sănătoasă care îţi intensifică bronzul

Te simţi slăbit? Mănâncă piersici!

Uite ce beneficii îţi oferă cura cu cireşe

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1