Hidratează-ţi pielea cu ceai şi lapte

Ceaiurile sunt un adevărat miracol pentru sănătatea şi frumuseţea tenului, prin antioxidanţi, vitamine şi minerale. Ele curăţă, tonifică şi hidratează tenul, îi redă luminozitatea, strălucirea şi elasticitatea. În plus, este un remediu natural pentru întreg organismul.

  • Ceai verde cu arome de fructe - pentru o piele strălucitoare. Ai nevoie de un pliculeţ de ceai verde, câteva boabe de struguri, 2 rondele de ananas, 2 felii de lămâie şi o linguriţă cu miere. Se lasă pliculeţul de ceai în apa fiartă timp de 7-8 minute, iar din fructe extragi sucul, pe care îl vei amesteca apoi cu ceaiul şi cu mierea. Această băutură are proprietatea de a accelera metabolismul pielii şi circulaţia sangvină şi ajută la reînnoirea celulelor.
  • Ceai cu trandafiri şi miere - pentru a proteja metabolismul. Băutura se face din 6 trandafiri, un pliculeţ de ceai negru, un sfert de lămâie, o linguriţă de miere şi 500 ml de apă purificată (pură). Se pune apa la fiert şi se lasă ceaiul la infuzat timp de 6 minute. Apoi se adaugă trandafirii şi mierea în apa aflată încă pe foc, mai laşi puţin şi opreşti. Se adaugă şi lămâia. Ajută la calmarea tensiunilor interne, protejează ficatul, stomacul şi intestinele.
  • Ceai negru cu aloe - pentru regenerarea celulelor. Ai nevoie de o bucată de aloe verde de 20 cm, o crizantemă, un pliculeţ de ceai negru şi o linguriţă cu miere. Curăţă primul strat al aloei vera şi pune-o în apa clocotită, alături de crizantemă şi ceaiul negru, iar la final pune şi mierea. Băutura ajută la regenerarea celulelor şi accelerează eliminarea grăsimilor din organism. Ceaiul cu aloe vera aduce beneficii importante organismului şi pielii, fiind o excelentă reţetă pentru frumuseţe.
  • Infuzie de trandafir şi legume - împotriva imperfecţiunilor pielii. Se folosesc 2 cartofi, 2 castraveţi, 4 trandafiri proaspeţi, 100 ml de suc de lămâie şi o linguriţă cu miere. Înlătură coaja cartofilor şi transformă-i în suc alături de castraveţi şi trandafiri. Apoi, adaugă mierea şi sucul de lămâie. Infuzia ajută la reducerea imperfecţiunilor pielii şi închide porii, potrivit www.alegesanatos.ro.
Loading...