Gheara-diavolului, planta care îţi alină durerile

gheara_davolului.jpg

Planta elimină inflamaţiile din corp
clicksanatate.ro

Planta este recomandată adesea în tratamentul afecţiunilor reumatice, pentru că are în compoziţie substanţe cu efecte analgezice şi puternic antiinflamatoare. Remediile din această plantă calmează durerile şi îmbunătăţesc flexibilitatea articulaţiilor.

Denumirea plantei provine de la fructul său spinos, în formă de gheară, însă chiar dacă are un nume respingător, planta este frecvent folosită şi recomandată de medicii fitoterapeuţi. Datorită principiilor active, gheara-diavolului poate fi încadrată cu succes în topul celor cinci cel mai eficiente plante din farmacia verde.

 

Calmează durerile în corp

Indiferent de localizarea durerilor, preparatele cu gheara-diavolului ameliorează disconfortul produs de dureri. De exemplu, în caz de carii şi abcese, extractul de plantă face mai suportabilă durerea, până la rezolvarea problemei, prin tratament propus de stomatolog.

Nevralgiile şi durerile intercostale pot fi îmblânzite tot prin administrarea remediilor din această plante. Gheara-diavolului elimină durerile şi inflamaţia, acţionând ca un calmant clasic, procurat din farmacii.

Citeşte continuarea aici

Loading...