Găteşte la aburi să păstrezi vitaminele

Ultima actualizare:

    Găteşte la aburi pentru a păstra vitaminele (foto: shutterstock)
Găteşte la aburi pentru a păstra vitaminele (foto: shutterstock)

Mâncarea pregătită cât mai simplu, acasă, din ingrediente proaspete, are efecte benefice asupra organismului.

Fierberea este printre cele mai indicate moduri de preparare a alimentelor.

Conservă atât vitaminele şi mineralele din legume şi fructe, cât şi nutrienţii şi aromele.

Nu necesită aport de grăsimi. Puteţi utiliza vase suprapuse, perforate sau oala sub presiune.

Unele legume pot fi preparate în coajă (cartoful, vânăta), sporindu-se cantitatea de vitamine şi fitonutrienţi.

Acest mod de preparare se potriveşte bine pentru gătirea peştelui şi crustaceelor.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net