Fructele de aronia ne protejează memoria

fructele_de_aronia_jpg.jpg

Aronia
Fructele de aronia sunt un tonic pentru memorie
Sursa foto: Doctorul zilei.ro

Fructele de aronia se regăsesc în compoziția unor preparae precum Capsulele memo-complex și în Tinctură. Aceste preparate au proprietăți anticancerigene și detoxifiante. Totodată, aceste preparate sporesc vitalitatea organismului, datorită concentrației mari de vitamine și de substanțe nutritive prezente în compoziția lor. Studii recente au scos în evidență faptul că aronia ajută la menținerea sănătății creierului, îmbunătățește funcțiile cerebrale, previne pierderile de memorie și pierderea echilibrului.

Capsulele Memo-complex și Tinctura, preparate la Nera Plant, stimulează activitatea cerebrală, protejează memoria,  și performanțele creierului, ajută la concentrare și sunt un  tonic în perioadele de tensiune nervoasă și mentală.  De aceea, terapeuții le recomandă în  perioadele de surmenaj fizic și intelectual,  când apare slăbirea  treptată  memoriei,  insomniile, tulburări de memorie post traumatice, stări de nervozitate, sau tulburări produse de problemele vasculare cerebrale. 

Fructele de aronia  echilibrează metabolismul, întăresc sistemul imunitar și scad nivelul  hormonilor de stres.  De asemenea, fructele de aronia au puterea să inhibe dezvoltarea cheagurilor de sânge și ateroscleroza.  Specialiștii susțin că preparatele cu aronia pot să prevină chiar și boala Alzheimer.  

 

Loading...