Fructele care te ajută să slăbești. Trebuie să le consumi zilnic

fructele_care_te_ajuta_sa_slabesti._trebuie_sa_le_consumi_zilnic.jpg

Fructele care te ajută să slăbești. Trebuie să le consumi zilnic
Fructele care te ajută să slăbești. Trebuie să le consumi zilnic

Ai început o cură de slăbire și, pe lângă alimentele nesănătoase, probabil că ai eliminat din dieta ta și fructele! Mare greșeală. De multe ori, fructele se regăsesc pe lista alimentelor interzise atunci când șii o dietă.

Fructele care te ajută să slăbești

Este însă adevărat că fructele de împiedică să slăbim? Da, cele care conțin foarte mult zahăr. Însă nu toate. Spre exemplu, merele, căpșunile sau perele sunt indicate în dietă.  

1. Căpșunile

Consumul regulat de căpșuni îmbunătățește vederea și sistemul uminitar. Le poți consuma simple sau le poți adăuga în smoothie.

2. Merele

Merele sunt sărace în calorii și pline de vitamine, minerale și fibre. Alege-le însă pe cele organice. Cele cumpărate din supermarket pot fi contaminate cu pesticide.

3. Kiwi

Fibrele sunt foarte importante într-o cură de slăbire, iar kiwi le conține din plin. Consumă-le ca pe o gustare sau în smothie.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Slăbește sănătos cu dieta Rina!

Dieta japoneză cu banane. Slăbești rapid 5 kg în 7 zile

Loading...

Citește și

  • Un nou studiu arată că o halbă de bere conţine mai puţine calorii decât două pahare de vin. Berea îngraşă doar dacă este combinată.

  • Dacă ultimul test al cântarului v-a îngrijorat, e timpul să aruncaţi un ochi pe propunerea culinară a Amaliei Enache.

  • Prezentatorul de la Acasă TV a renunţat nu de mult timp la ţigări, dar s-a pricopsit cu ceva kilograme în plus. Acum a dat-o forţat pe iaurturi la cererea iubitei, ca să-şi redobândească silueta de dinainte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1