FOTO Rezultate miraculoase! Au dat jos 5 kg la tabăra de slăbit a Dianei Știrbu

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps, Bye Bye Belly Camp.jpg

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps, Bye Bye Belly Camp
Diana Știrbu, instructor internațional de kangoo jumps
Foto: Diana Știrbu

Frumoasa antrenoare Diana Ştirbu s-a întors recent din tabăra de slăbit “Bye Bye Belly Camp”, cu rezultate miraculoase. Sub îndrumarea ei, participanții au slăbit până la 5 kg în doar o săptămână de antrenamente riguroase și alimentație sănătoasă.

Au venit din toate colțurile țării ca să experimenteze antrenamentele senzaționale, ținute de instructorul internațional de kangoo jumps, Diana Știrbu. 30 de persoane, din orașe precum Craiova, Timișoara, Sfântu Gheorghe sau Buzău, au urmat îndeaproape următorul program: functional training, kangoo jumps, aqua gym și trasee montane.

“Combinațiile de exerciiții sunt de fapt secretele binecunoscutului program de slăbit ‘Bye Bye Belly’. Am ținut seminarii despre cum trebuie combinate alimentele, am făcut stretching pe munte, am lucrat intens, dar ne-am și distrat. Am jucat cărți, rummy, am sărit coarda, ne-am pus poze pe Facebook. Participanții au rămas prieteni și au stabilit că se vor revedea în următoarea tabără de slăbit”, a povestit Diana Știrbu.

Diana Stirbu, Bye Bye Belly Camp.jpg

Diana Stirbu, Bye Bye Belly Camp
Participanții la "Bye Bye Belly Camp" s-au împrietenit și abia așteaptă să se revadă
Foto: Diana Știrbu

Febra musculară, lipsa dulciurilor, a carbohidraților, a sucurilor, a făinoaselor, nu i-au făcut pe participanți să părăsească tabăra, ci din contră, i-au ambiționat.

“Chiar dacă li s-a părut greu la început, niciunul nu s-a lăsat. Au făcut față. Toți au fost motivați. Cea mai grea parte a fost traseul de 5 ore pe munte. Atunci ne-am întâlnit și cu localnici, care erau nevoiți să coboare din satul Tisa pe un drum forestier de 2 ore de fiecare dată când aveau nevoie de ceva din oraș. Aveau o stare de spirit incredibilă și o energie extraordinară, așa că toți cei care m-au însoțit, s-au simțit mult mai stimulați. Am consumat 1200 de calorii, conform ceasului pe care l-am avut la noi”, a adăugat antrenoarea.

Tabara de slabit a Dianei Stirbu, Bye Bye Belly Camp.jpg

Tabara de slabit a Dianei Stirbu, Bye Bye Belly Camp
Diana Știrbu a făcut "armată" cu participanții la "Bye Bye Belly Camp"
Foto: Diana Știrbu

Așadar, următoarea tabără de slăbit “Bye Bye Belly Camp”, organizată de Diana Știrbu, va avea loc în luna august. “Ca și până acum, voi alege o zonă mai puțin accesibilă, ferită de tentații, mai izolată, unde vom putea să ținem programul nostru riguros, dar cu rezultate miraculoase”, a promis Diana Știrbu, cu entuziasm

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1