FOTO Diana Ştirbu, planuri noi pentru ediţia de vară a taberei de slăbit

Diana Stirbu, editia de vara a taberei de slabit.jpg

Diana Stirbu, editia de vara a taberei de slabit
La Bran, Diana Ştirbu va ţine ediţia de vară a taberei de slăbit
Foto: Talentivity

Frumoasa antrenoare de kangoo jumps continuă îndemnul către lupta aprigă cu kilogramele în plus.

“De data aceasta vreau sa depăşim recordul de 5 kilograme într-o săptămână” este deviza cu care Diana Ştirbu aşteaptă luna august. În acest moment, instructorul internaţional de kangoo jumps se află în plină organizare pentru ediţia de vară a taberei de slăbit “Bye Bye Belly Camp”, care se va ţine la Bran.

Bran.jpg

Bran
Bran
Foto: Castelul Bran

“Vara aceasta am pregătit un program foarte interesant, care va ajuta participantele să slăbească cel putin 5 kilograme. Astfel, în perioada 18-24 august a fost închiriat un hotel exclusiv pentru această tabără şi vă aştept cu trasee de munte, pe jos sau cu bicicletele, antrenamente kangoo jumps şi funcţionale, jogging,  spa, aqua gym, saună sau jacuzzi. Toate sunt gândite pentru a avea un corp armonios, pentru a fi în formă şi pentru relaxarea minţii”, a povestit antrenoarea.

Tabăra este structurată pe şapte zile, dar există posibilitatea de înscriere şi pentru patru zile (21-24 august, n.r.). Diana a decis ca participanţii să plece de acolo cu cel puţin 5 kilograme date jos şi în acelaşi timp, să înveţe să mănânce sănătos.

“Meniul va fi unul standard pentru tot grupul şi am hotărât ca timp de două zile să apelez la detox. Pentru că am demonstrat că muntele reprezintă elixirul tinereţii şi că antrenamentele în grup organizat dau cele mai bune rezultate, vă invit de data aceasta, în august, la Bran. Înscrierile se fac pe e-mail la kangoo@dianastirbu.ro, a adăugat Diana.

Diana Stirbu.jpg

Diana Stirbu
Diana Ştirbu, antrenoarea sexy de kangoo jumps
Foto: Talentivity

Superba Diana Ştirbu este instructor internaţional de kangoo jumps din anul 2007 şi se numără printre primii 5 români care au obţinut această titulatură. De atunci, sportiva a început să predea cursuri de kangoo jumps atât în ţară, cât şi în strainatate, în oraşe precum Atena, Milano, Zagreb sau Budapesta. Antrenoarea se duce la fel de fel de convenţii internaţionale de fitness pentru a fi întotdeauna la curent cu cele mai noi programe în domeniu. Din 2013, tânăra şi-a văzut visul cu ochii după ce şi-a deschis propria sală, numită “Club Kangoo By Diana Ştirbu”. Între toamna anului 2013 şi primăvara lui 2014, în cadrul Observatorului Special de la Antena 1, Diana a prezentat rubrica “Sari pentru tine”, unde concurenţii înscrişi au dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus. Datorită rezultatelor cu care profa de kangoo a început să se remarce, din ce în ce mai multe vedete calcă pragul sălii ei. Dintre aceste persoane publice îi amintim pe Adela Popescu, Radu Vâlcan, Sore, Alina Eremia, Geanina Ilieş, Ioana Maria Moldovan sau Diana Dumitrescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1