Evitând excesul de sare, ţineţi cancerul la distanţă

Ultima actualizare:

    Consumul zilnic de sare trebuie limitat la circa o linguriţă sau chiar mai puţin
Consumul zilnic de sare trebuie limitat la circa o linguriţă sau chiar mai puţin

Boala canceroasă face tot mai multe victime. Studii recente trag un semnal de alarmă referitor la o cauză care stimulează apariţia cumplitei boli: sarea.

În acest caz, Societatea Europeană de Gastroenterologie estimează că un sfert dintre cele 80.000 de cazuri de cancer la stomac, diagnosticate în ţările Uniunii Europene în fiecare  an, ar putea fi cauzate de consumul excesiv de sare.  În acelaşi timp, restul cazurilor de cancer sunt asociate infecţiilor cu bacteria H. Pylori, infecţii despre care cercetătorii europeni cred că sunt agravate, de asemenea, de consumul de sare. De aceea, specialiştii din Organizaţia Mondială a Sănătăţii ne recomandă să limităm consumul zilnic de sare la cinci grame  (circa o linguriţă) sau chiar mai puţin.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net