Dinți mai albi în doar 30 de zile, doar cu ingrediente naturale

Cu toții ne dorim să avem o dantură impecabilă, însă oricât de des și de corect s-ar efectua periajul, apar pete inestetice și nuanțele de galben cauzate de consumul de alimente închise la culoare.

Dinți mai albi în doar 30 de zile

Această metodă de albire naturală ar trebui să fie efectuată nu mai mult de o dată pe săptămâna, în scopul obținerii unui zâmbet strălucitor, fără a afecta smalțul de protecție care acoperă dinții. 

Se recomandă să utilizezi o periuță de dinți nouă și să o păstrezi doar pentru acest tratament. Așadar, nu amestecă periuță de dinți pe care o foloseșți zilnic cu cea pe care o foloseșți pentru a-ti face tratamentul pentru albire. 

Acest tratament nu este recomandat persoanelor care poartă aparat dentar, deoarece ar putea duce la albirea neuniformă a dinților. 

Află toate ingredientele pe clickpentrufemei.ro!

Spune adio durerilor de spate! Prepară acasă crema cu ardei iute

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic un ardei iute

Loading...

Citește și

  • Catrinu Iulia, din Braşov, ne-a dat un truc pe care îl foloseşte la spălatul rufelor.

  • Dinţi mai albi şi mai curaţi? Cine nu-şi doreşte?! Atunci, de ce să nu-i ai?! Metodele de albire sunt simple, rapide şi nu foarte costisitoare.

  • Ţi-a mai apărut un fir de păr alb? Semn de maturitate, am zice noi, şi e normal cu vârsta. Dar nu mulţi le consideră aşa şi fiecare fir alb apărut e o tragedie. Vestea bună este că, prin dietă, se poate încetini procesul de albire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1