Dieta uimitoare care opreşte căderea părului

par-femeie-detalii_600x400.jpg

zinc crestere par stimulare dieta alimentatie
Zincul stimulează creşterea podoabei capilare.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ceea ce mâncăm influenţează, în mare măsură, starea podoabei capilare. Iată de ce este este important să ştim ce alimente să nu ne lipsească din dietă dacă vrem să prevenim probleme precum căderea părului.

Este foarte posibil ca în această perioadă a anului să observăm că ne cad mai multe fire de păr. Specialiştii ne spun că este vorba despre un ciclu normal de reînnoire a părului, care durează câteva săptămâni.

La acestea se adaugă şi imunitatea mai scăzută care vine „la pachet” cu sezonul rece, dar şi factori care nu ţin de anotimp, cum sunt stresul şi alimentaţia dezechilibrată. Află din articolul nostru ce alimente sunt indispensabile pentru a avea un păr sănătos.

Nicio zi fără proteine

În jur de 90% din structura firului de păr este formată de cheratină, iar sinteza acestei substanţe se face cu ajutorul proteinelor, al zincului şi al sulfului. Un aport insuficient de proteine în alimentaţie se poate manifesta printr-un păr casant, uscat şi lipsit de strălucire. De asemenea, nivelul scăzut al proteinelor poate avea ca urmare căderea părului.

Printre sursele de proteine se numără carnea, peştele, produsele lactate, ouăle, nucile, fasolea şi lintea. Zincul poate fi procurat din carne, peşte, gălbenuş, drojdie de bere, seminţe de dovleac, iar laptele, fasolea, broccoli şi conopida ne pot furniza necesarul de sulf.

Află pe clicksanatate.ro în ce constă dieta care oprește căderea părului.

 

Remedii indiene pentru căderea PĂRULUI
Cum se pot trata afecțiunile scalpului

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Sănătatea noastră se reflectă, de multe ori, în aspectul podoabei capilare. Dacă doriţi un păr lung şi sănătos, următoarele trucuri ar putea să vă fie utile.

  • păr, placă, ondulator, alimentație, vitamine

    Numeroase femei își doresc să aibă părul lung, însă nu reușesc. Ele nu conștientizează cât de esenţială este alimentația pentru structura firului de păr. De asemenea, produsele folosite pentru îngrijirea podoabei capilare sunt la fel de importante ca o alimentație sănătoasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1