Dieta Rina, meniu pe zile. Slăbește sănătos cu această dietă de primăvară

dieta_rina_meniu_pe_zile._slabeste_sanatos_cu_aceasta_dieta_de_primavara.jpg

Dieta Rina, meniu pe zile. Slăbește sănătos cu această dietă de primăvară
Dieta Rina, meniu pe zile. Slăbește sănătos cu această dietă de primăvară

Cine nu își dorește o dietă care să nu presupună înfometare și care, în același timp, să aibă rezultate remarcabile? Ei bine, dieta Rina promite să facă acest lucru, deoarece îți poți satisface nevoile nutriționale, dar vei și slăbi.

Dieta Rina, meniu pe zile

Dieta Rina este una dintre cele mai populare diete folosite în întreaga lume. În 90 de zile, respectând planul dietei întocmai, vei putea scăpa de 10 kilograme sau chiar de mai mult. Dieta Rina este un tip de dietă disociată, ceea ce înseamnă că vei mânca același aliment pe durata unei zile întregi.

Pe ce se bazează regimul dietei Rina

Pe durata celor 90 de ziletrebuie alternate alimentele care conțin: proteine, amidon, carbohidrați, vitamine, deci patru zile cu meniu diferit. Singura masă care nu se schimbă este micul dejun, care în fiecare zi trebuie să conțină doar fructe crude. După încheierea celor patru zile, o iei de la capăt, întorcându-te tot la ziua de proteine.

Programarea meselor în dieta Rina

Organizează-ți mesele astfel încât să mănânci la interval de minimum două ore și nu mai târziu de ora 20:00. Fructele și legumele sunt permise întreaga zi, între mese, însă după cină nu vei mai putea mânca nimic până dimineața. După 28 de zile de dietă, după ziua de vitamine, o singură zi trebuie să consumi doar apă. În cele trei luni de dietă, zilele de post alimentar vor fi ziua 29, 58 și 87.

Află meniul pe zile al dietei Rina pe Clickpentrufemei.ro!

Dieta japoneză cu banane. Slăbești rapid 5 kg în 7 zile

Dieta Perricone: mai tânără cu 4 ani și mai slabă cu 8 kilograme

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1