Dietă pentru un abdomen plat

CLIIMA20120313_0046_1.jpg

Super-exerciţii!

Te simţi inconfortabil îmbrăcat în haine strâmte, din cauza colăceilor de grăsime de pe abdomen? Te simţi balonat după fiecare masă? Numeroase persoane se confruntă cu astfel de probleme, iar dacă şi tu te numeri printre ele, iată ce e de făcut!

Cum să scapi de “burtă”

Există câteva reguli generale de care ar trebui să ţii cont, dacă vrei să scapi de senzaţia de balonare şi de grăsimile acumulate în jurul taliei şi pe abdomen.

Ia-ţi timpul necesar pentru a mânca în linişte

Una dintre regulile de bază are în vedere felul în care mănânci. Pentru a ajuta organismul să digere mai repede alimentele ingerate, este indicat să mesteci bine mâncarea, să mănânci lent şi să nu te laşi distras de alţi factori externi, precum televizorul sau calculatorul.

De asemenea, în timp ce mănânci este bine să nu vorbeşti, altfel odată cu mâncarea va pătrunde şi aerul în stomac, ceea ce va duce automat la apariţia balonării.

Consumă suficiente fibre

Ai nevoie de 25-30 de grame de fibre pe zi, care pot fi asimilate prin consumul de fructe, legume şi cereale integrale. Deşi ajută la digestie, fibrele, consumate în exces pot irita intestinele, ducând automat la apariţia senzaţiei de balonare.

Citeşte aici mai multe sfaturi!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1