Dieta japoneză cu banane. Slăbești rapid 5 kg în 7 zile

dieta_japoneza_cu_banane._slabesti_rapid_5_kg_in_7_zile.jpg

Dieta japoneză cu banane. Slăbești rapid 5 kg în 7 zile
Dieta japoneză cu banane. Slăbești rapid 5 kg în 7 zile

Este cea mai simplă dietă de slăbit: trebuie să consumi zilnic o banană. Dieta nu îți cere niciun efort major sau o schimbare în rutina zilnică. Tot ce trebuie să faci e să ai mereu o banană pe care să o mănânci dimineața. Asta e dieta japoneză cu banane!

Dieta japoneză cu banane presupune mâncarea acestui fruct dimineața, pe stomacul gol. Se va bea apă doar la temperatura camerei. Poți mânca ce vrei pe parcursul zilei. Cu toate astea, este recomandat să eviti fast-food sau produse din comerț. Sunt pline de chimicale care îți afectează sistemul imunitar.

Dieta japoneză cu banane

Cate banane e indicat sa consumi? Nu exista nicio regulă strictă. Dar nu trebuie să îți umpli stomacul cu banane. Bea dintr-o dată un pahar de apă caldă dimineaţa, iar după o oră consumă o banană.

Japonezii cred că oamenii nu trebuie să își suprasolicite stomacul. Mănânci câte poți și bei apă, obligatoriu.

Află continuarea dietei cu banane pe clickpentrufemei.ro!

Dieta Perricone: mai tânără cu 4 ani și mai slabă cu 8 kilograme

Monica Anghel și meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg

 

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a slăbit 10 kilograme într-un timp record. Vedeta a urmat un regim lacto-vegetarian, de care medicii ne sfătuiesc să fugim precum dracul de tămâie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1