Dieta de 28 de zile care îți taie pofta de mâncare. Slăbești până la 10 kilograme

Citeste tot despre: 

Dieta de 28 de zile sau dieta Spark a fost concepută în 1996 de profesorul Chris Downie. Inițial fiind plan alimentar personal, dieta de 28 de zile a luat amploare, devenind una dintre cele mai căutate din lume. Astfel, persoanele care urmează acest regim alimentar pot slăbi până la zece kilograme în 28 de zile.

Dieta se bazează pe 3 principii primordiale, mai exact pe alimentație sănătoasă, exerciții fizice și motivație permanentă.

Dieta de 28 de zile are patru etape:

Prima etapă - Fast Breack este una de adaptarea a organismului la modificările alimentare. Practic persoana care urmează dieta trebuie să se obișnuiască să-și controleze alimentația. De asemenea, nivelul exercițiilor fizice sunt reduse, cel puțin la început. 

A doua etapă – Healtht Diet Habits este o etapă care deja aduce schimbări. Se va bea o cantitate mare de apă.

A treia etapă – Lifestyle Change este de fapt acceptarea noului stil de viață și beneficiile lui.

Etapa a treia face trecerea la noul stil de viață, care trebuie menținut o perioadă cât mai lungă de timp iar în ultima etapă se înregistrează succesul și, de ce nu, îi puteți învăța și pe alții cum să slăbească sănătos.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Dieta cu hrișcă: mai suplă și mereu tânără

Dieta cu pătrunjel. Slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.