Dieta cu sirop de arţar, care se ţine doar în weekend. Cura cu care slăbeşti în 48 de ore până la 4 kilograme

dieta-cu-sirop-de-aratar.jpg

Dieta cu sirop de arţar, care se ţine doar în weekend. Cura cu care slăbeşti în 48 de ore până la 4 kilograme
Sursa foto: Facebook

Această dietă vine în întâmpinarea celor care vor să slăbească rapid câteva kilograme bune, în mod sanătos, fără înfometare sau chimicale. Cura are la bază doar ingrediente naturale din care se prepară un sirop şi o băutură menită să activeze funcţia de activare a metabolismului.

Organismul tău va trece printr-un proces de detoxifiere cu ajutorul ingredientelor care compun amestecul pentru slăbit, notează secretele.com. Consumă fructe şi legume, în special roşii în cele 48 de ore cât ţii această dietă.

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Dieta cu cartofi durează 3 zile, iar rezultatele sunt uimitoare. Află schema de alimentaţie!

Cum cureţi grăsimea de pe tigaie rapid şi ieftin! Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Legume, fructe şi carne de pui, acestea ar fi singurele ingredinete pe care Betty Stroe le poate mânca fără să i se facă rău. Mâncarea chinezească şi sendvişurile cu măr ras sunt preferatele cântăreţei, aceasta gătind de multe ori după propriile reţete.

  • Femela-urangutan Oshine a fost convinsă cu greu de îngrijtorii de la o grădină zoologică din Marea Britanie să renunţe la dulciuri şi să treacă pe salate, informează Daily Mail.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1