Dieta cu care slăbești 50 kg garantat. Ce trebuie să faci

Citeste tot despre: 

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le facem în timpul unei cure de slăbire este dorința de a scăpa repede de kilogramele pe care le-am acumulat în timp, susține Cori Grămescu, antrenor de pilates, creator de programe de fitness şi nutriţionist.

"Cumva, mintea noastra creează dorinţa unui "Efect Photoshop" care să anuleze ani de zile de abuzuri alimentare şi sedentarism fără niciun fel de proces solid de schimbare. Şi e acolo o mare capcană, care ne face să căutăm soluţii pe termen scurt pentru probleme sistemice, care durează de ani de zile", a declarat aceasta. 
Cu o dietă echilibrată, sport și răbdare, oricine poate scăpa de kilogramele în plus. Cel mai spectaculos exemplu este cel al Mariei, care a reușit să slăbească 50 de kilograme cu ajutorul său. Nutriționistul a descris, pe scurt, programul clientei sale.
Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Dieta de 3 zile. Slăbești până la 5 kilograme fără să te înfometezi

Cum slăbești mâncând ce vrei! Tot ce trebuie să știi despre dieta 5:2

loading...
Loading...

Citește și

  • Din octombrie anul trecut şi până în prezent, Minodora a urmat un program drastic de slăbire. Cântăreața a scăpat de 22 de kilograme, iar acum arată mai bine ca niciodată.

  • Un nou studiu arată că o halbă de bere conţine mai puţine calorii decât două pahare de vin. Berea îngraşă doar dacă este combinată.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.