Dieta cu apă rece. Meniul pe zile pentru a slăbi rapid

dieta_cu_apa_rece._meniul_pe_zile_pentru_a_slabi_rapid.jpg

Dieta cu apă rece. Meniul pe zile pentru a slăbi rapid
Dieta cu apă rece. Meniul pe zile pentru a slăbi rapid
Dieta cu apă rece. Meniul pe zile pentru a slăbi rapid

Conform ultimelor studii, cercetătorii au descoperit că apa rece slăbește. Dacă îți surâde ideea, află că și alimentele reci slăbesc. Dieta cu apă rece te ajută să arzi caloriile mai rapid. 7 pahare de apă rece elimină 100 de calorii. Îți prezentăm meniul pe zile pentru a slăbi rapid.

Cercetătorii au descoperit că procesul de ardere a grăsimilor crește cu 30% în primele 10 minute. Apa nu trebuie să fie rece sloi sau cu gheață, ci să fie la temperaturi scăzute. În urma studiului berlinez,rezultatele au fost uimitoare:7 pahare de apă rece topesc 100 de calorii zilnic.

Același lucru e valabil și pentru alimentele reci. Organismul depune un efort suplimentar pentru a le digera şi asimila. Corpul consumă mai multă energie să aducă alimentele la 37ºC, temperatura internă a organismului.

Dieta cu apă rece. Meniul pe zile

Dieta cu apă rece - ziua 1

 • Mic dejun: o felie de pâine neagră cu brânză degresată, o jumătate de banană
 • Prânz: 200 g supă rece de legume preparată din 2 morcovi, un praz, o ţelină,3 roşii, sare,piper, o lingură ulei+o felie de pâine integrală
 • Cină: 200 g salată preparată din salată verde, 2 roșii, 2 castraveți, un ardei gras, o ceapă roșie, 50 g ton în suc propriu, sare, piper, ulei de măsline
 • Gustări: 50 g sorbet de piersici (suc de fructe înghețat, fără zahăr), o felie de pepene roșu

Dieta cu apă rece - ziua 2

 • Mic dejun: o jumătate de banană, 200 g iaurt+30 g fulgi de ovăz
 • Prânz: 200 g supă de pui, preparată din 100 g piept de pui, un ardei gras, 2 morcovi, pătrunjel, o roşie,sare
 • Cină: 250 g salată de roşii+150 de grame de brânză de vaci, o felie de pâine neagră
 • Gustări: 2 piersici, 50 g sorbet de caise (suc de fructe înghețat,fără zahăr)

Află continuarea meniului pe clickpentrufemei.ro!

Dieta ideală pentru femeile de peste 30 de ani

Dieta cu fibre pentru slăbit, o reală sursă de sănătate

Loading...

Citește și

 • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

 • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

 • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1