De ce te dor umerii

durere_de_umeri.jpg

dureri umar spate cauze postura exercitii magneziu
De multe ori, durerile de umăr pot avea origini în alte organe precum inima, pancreasul sau colecistul, așadar nu le ignora.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Umerii sunt o articulație complexă, mobilă, alcătuită din oase, ligamente și tendoane. Traumatismele, dar nu numai, pot duce la apariția durerii. Sunt foarte mulți oameni care se confruntă cu durere de umeri, iar principala cauză este postura incorectă.

Cauzele durerii de umeri

Postura incorectă poate cauza un dezechilibru muscular al forței și tensiunii, care se întinde și care cauzează presiune, provocând apariția inflamației și, implicit, a durerii.

Cum poți combate durerea de umeri

Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să începi un atrenament fizic. Sportul este foarte eficient în acest caz. Alergatul, înotul, exercițiile care solicită mușchii corpului sunt foarte bune, ameliorând durerea. Este foarte importantă mișcarea.

În plus, masajul este un alt tratament alternativ, foarte eficient pentru combaterea durerii de umeri și gât sau spate. Prin masaj sunt detensionați mușchii, iar stresul este redus. În funcție de intensitatea durerii, apelează la un masaj.

Descoperă care sunt motivele pentru care te dor umerii pe clickpentrufemei.ro

 

Te-ai trezit cu o durere de cap? Iată ce să faci!

Exerciții care te ajută să învingi durerea

Loading...