De ce este recomandat să-ți masezi tălpile seara?

picioarele.jpg

picioare grele, glezne umflate, edem, exces de sare, retentie de apa
Masajul te poate ajuta să îmbunătăţeşti atât circulaţia sangvină cât şi pe cea limfatică.
www.clicksanatate.ro

După o zi în care ai avut multe treburi, nimic nu se compară cu o baie caldă și un masaj blând al tălpilor. De ce este indicat să faci asta seara? Află din cele ce urmează!

Masajul este  una dintre cele mai plăcute metode de relaxare care ajută întregul organism să funcționeze corespunzător.

Are capacitatea de a stimula metabolismul, de a crea o senzație de confort și de a te ajuta să dormi mult mai bine.

Somnul este vital pentru starea ta de sănătate, dacă la capitolul alimentație organismul rezistă mai multe zile fără hrană, când vine vorba de somn lucrurile se schimbă.

Stimulează circulația sangvină

Probabil ai observat că după o zi în care ai stat pe tocuri și nu  numai, picioarele tale sunt mai inflamate și chiar dureroase. Ei bine, acestea sunt rezultatul unei circulații periferice deficitare și a unei poziții tensionate de care ai parte pe parcursul zilei.

Masajul te poate ajuta să îmbunătățești atât circulația sangvină cât și pe cea limfatică, declansând totodată și secreția transpirației. În felul acesta vei elimina mult mai rapid și ușor toxinele din organism.

Află pe Clicksanatate.ro în ce alte situații este indicat să faci un masaj al tălpilor!

Alimente care-ți redau vitalitatea după revenirea la serviciu

Păstura crește rezistența organismului la boli

Loading...

Citește și

  • Un masaj în talpă este pe cât de plăcut pe atât de sănătos. Prin presarea punctelor-cheie nu doar că putem alunga o durere sau un simptom neplăcut, dar putem chiar vindeca. Iată ce trebuie să ştim despre reflexoterapie, o modalitate plăcută de a trata diverse afecţiuni.

  • Ce poate fi mai plăcut decât un masaj făcut de un profesionist „cu mâini magice", într-o atmosferă plăcută, cu muzică în surdină?! Însă cum nu poţi ajunge tot timpul la salon, iar durerea de cap şi stresul te pot lovi când îţi e lumea mai dragă, nu strică să înveţi singură câteva tehnici de automasaj.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1