Dafinul, bun pentru durerile de GÂT

Ultima actualizare:

Folosirea sa în preparatele culinare este strâns legată de proprietăţile dafinului de a creşte capacitatea de digestie şi de a elimina efectul intoxicaţiilor. Apelaţi la el cu încredere şi în cazul afecţiunilor foarte des întâlnite în sezonul rece, aşa cum sunt bronşita şi infecţiile sinusurilor.

Şi durerile de gât trec mai repede dacă se face gargară cu apă clocotită în care s-au pus câteva frunze de dafin. Acest condiment are, de asemenea, capacitatea de a reduce spasmele musculare, stimulează intelectul, reduce anxietatea şi starea de extenuare nervoasă.

Frunzele acestui arbust au calităţi diuretice, fiind în acelaşi timp şi un stimulent al apetitului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net