Curry şterge amintirile triste. Ingredientul prezent în compoziția acestui condiment are și efecte terapeutice de ordin psihic

curry.jpg

curry
Curcumina are efecte terapeutice
Foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Pentru persoanele care se confuntă cu efectele stresului posttraumatic, o descoperire recentă aduce în inimile acestor bolnavi noi speranțe pentru o viață normală. Specialiştii europeni, preocupaţi de starea de sănătate a mii de bolnavi care sunt victimele amintirilor triste, au descoperit că ingredientul prezent în compoziţia condimentului Curry, curcumina, are şi efecte terapeutice de ordin psihic.

Există șansa să se realizeze noi tratamente pentru acești bolnavi

Pornind de la recenta descoperire, specialiştii au în vedere că se pot realiza noi tratamente în beneficiul persoanelor care suferă de stres posttraumatic sau de alte tulburări psihice. Până la recenta descoperire, se ştia că ingredientul curcumina, prezent în compoziţia condimentului curry, contribuie la buna digerare a alimentelor grele, combătând, în acelaşi timp şi efectele colesterolului rău. Mai mult, s-a dovedit că, la persoanele care consumă acest condiment, valorile glicemiei se menţin sub control.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1