În curând, propolisul poate deveni un leac împotriva cheliei?

obiectiv.infoimages.jpg

Propolisul poate să combată chelia
Sursa foto: obiectiv.info

De secole, pentru bărbații de toate vârstele, handicapul cheliei este un coșmar!. Totuși, bărbaţii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, stresaţi de handicapul cheliei, ar putea să scape, în curând, de acest stres nemeritat.

Vestea promițătoare a fost lansată de cercetătorii japonezi de la Universitatea Hokkaido  (Japonia), realizatorii unui studiu pe tema calviţiei. Specialiştii japonezi au realizat numeroase teste pentru a constata efectul propolisului asupra pielii epilate sau rase. Și, rezultatele studiului au fost surprinzătoare!

În ambele cazuri, propolisul a făcut minuni

Şi în cazul pielii epilate, în în cazul celei rase, părul a crescut mult mai repede şi mai des decât în mod obişnuit, iar propolisul a făcut minuni. În urma acestui studiu, cercetătorii au ajuns la concluzia că, datorită virtuţilor antiinflamatoare, propolisul ar putea să împiedice căderea părului şi pierderea podoabei capilare.    Rezultatul studiului realizat de cercetătorii japonezi este încurajator pentru toţi bărbaţii care, de ani şi ani, tot aşteaptă să apară un medicament miraculos, un antidot care să-i scape de coșmarul calviției.   

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1