Cum te ajută pătrunjelul să slăbești

patrunjel.jpg

patrunjel, diuretic, infectie urinara, E. coli, suc de patrunjel
Dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune, asigură-te că înainte de fiecare masă principală ai la îndemână să bei un pahar de suc de pătrunjel.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Nelipsit de la asezonarea multor feluri de mâncare, pătrunjelul pe cât pare de banal pe atât de prețios este pentru sănătatea ta.

Considerat ca fiind un veritabil întăritor natural al sistemului imunitar, dar în același timp și un bun stimulent al sistemului nervos, antiinfecţios, vasodilatator, bun renegerator capilar, pătrunjelul poate devine  periculos dacă este consumat în exces. Ca orice alt aliment trebuie consumat cu moderație, pentru a te bucura de toate beneficiile sale.

Pătrunjelul, proprietăți terpeutice

Pătrunjelul este deopotrivă atât plantă cât și tratament, mai ales dacă alegi să consumi sucul acestor frunze, însă nu mai mult de 50 de grame în stare pură.
Poți să amesteci acest suc cu cel de țelină, morcov sau spanac și astfel îi vei spori activitatea.
Sucul astfel obținut te va ajuta în primul rând să îmbunătățești funcționalitatea glandei tiroide și a suprarenalelor, dar va avea efecte bune și asupra nervului optic, ceea ce înseamnă că efectele vor fi benefice și în ceea ce privește vederea ta.
Asigură-te că bei acest suc imediat după ce l-ai preparat, evită să îl lași la frigider pentru mai târziu deoarece își va pierde din proprietăți. Dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune asigură-te că înainte de fiecare masă principală ai la îndemână să bei un pahar de suc de pătrunjel, însă nu mai mult de  2 săptămâni.

Află pe Clicksanatate.ro ce efecte are rădăcina de părunjel asupra sănătății!

Semnele excesului de estrogen

Ce faci când copilul se îneacă?
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dependenţa de tutun nu se vindecă prea uşor. Nutriţioniştii cred însă că, în competiţia cu multe medicamente, unele plante medicinale cum ar fi pătrunjelul, ardeiul iute, pedicuţa şi sunătoarea sunt remedii care triumfă în bătălia cu acest viciu.

  • Cu o aromă puternică şi un gust deosebit, pătrunjelul este, de multă vreme, considerat cel mai popular condiment, dar şi un remediu natural în ameliorarea mai multor afecţiuni. Revista „Click! pentru femei" îţi spune la ce te ajută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1