Cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne

zat_cafea.jpg

cafea, zat de cafea, tratament pentru ten, cearcane, masca cu cafea
Zaţul de cafea şi uleiul de nucă de cocos, combinate, devin cel mai bun tratament pentru problemele tenului.
www.clicksanatate.ro

Nopțile pierdute sau poate gena au favorizat apariția pungilor sub ochi sau a cearcănelor. Acum poți scăpa de ele cu ajutorul zațului de la cafeaua de dimineață.

Obișnuiești să bei cafeaua dimineața și nu știi încă cât de benefic este zațul de cafea pentru pielea ta? De la scrub pentru corp până la mască naturală, zațul de cafea  îți este cel mai bun aliat.

Cafeaua, datorită cantității mare de antioxidanți te poate scăpa de o serie de probleme și te poate ajuta să scapi de o stare de somnolență, mai ales în prima parte a zilei.

Dacă te confrunți cu pungi sub ochi, cearcăne sau ochi umflați, cafeaua este soluția, sau mai bine zis zațul de la cafea.

Zațul de cafea și uleiul de cocos

Două produse extrem de căutate și apreciate, care odată combinate devin cel mai bun tratament pentru problemele tenului. Și asta deoarece cafeaua conține cofeină, substanță  ce ajută la protejarea celulelor împotriva radiațiilor UV și mai ales că încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.
Zațul de cafea combinat cu uleiul de cocos va contribui la hrănirea pielii și va reduce cearcănele de sub ochi și ridurile de la nivelul ochilor.

Află pe Clicksanatate.ro cum se face masca cu cafea!

Tratamentul cu ulei de rozmarin combate căderea părului

7 mituri despre naștere

loading...
Loading...

Citește și

  • Ce poate fi mai delicios decât o cafea mare şi aburindă pe care s-o savurezi în dimineţile friguroase de toamnă? Dar, pentru un gust cât mai aromat, trebuie să ştii cum să păstrezi cafeaua cât mai proaspătă. Iată ce trebuie să faci.

  • Zaţul de cafea nu se aruncă! Cu ajutorul său putem elimina mirosurile neplăcute, alungăm insectele şi împrospătăm aerul din casă. Click! îţi dă şase sfaturi despre cum să foloseşti zaţul de cafea la curăţenie.